kodys

Denna bloggen handlar om mig, mina vänner och mitt liv efter att jag kom till Sverige.

Husse och matte är elaka

Jag blir jätteirriterad, matte och husse är så elaka! De tycker de har rätt att göra vad de vill med mig. De har satt på mig tomteluva, borstat mina tänder och klippt mina klor, men nu har de faktiskt gått över gränsen!




Jag blir så trött. Nästa gång ska jag sätta dem i en väska och ta kort så får vi se hur kul de tycker det är...

Allahelgon

God morgon! Jag kom på att jag har ett inlägg som bara är halvfärdigt. Kan ni gissa vilket? Jag tyckte jag var duktig på att få det att se ut som att inlägget var helt, men rubriken avslöjar att jag inte alls hann skriva så mycket som jag hade tänkt. Inlägget om SSU är det jag pratar om! Jag hade ju döpt inlägget till "maskot" och sen inte skrivit något mer om det. Hur som helst, här kommer förklaringen: Jag tror jag ska satsa på en karriär som SSU Jönköpings maskot! Jag har blivit jätteduktig på att vara med på möten och utbildningar, och ingen av de som är med i Jönköpings distrikt är allergiska mot hundar. Det är tre stycken som säger att de egentligen inte tycker om hundar, men att de tycker jättemycket om mig ändå eftersom jag är så lugn och inte hälsar på alla människor hela tiden. Jag tror maskot-jobbet hade varit helt perfekt för mig!

Här är lite fler bilder på mig, matte och mina nya vänner i Habo:







Visst ser det roligt ut? Det bästa med helgen var nog ändå att jag fick vara med matte konstant hela tiden.

Idag är det allahelgon och matte ska överge mig som vanligt. Sen undrar hon varför jag är sur när hon kommer hem på kvällen. Klart man blir sur när hon hela tiden ska jobba när jag vill busa! Jag ska nog fira min allahelgona-kväll med husse istället.

Städdag

Godmorgon folks. Idag är det städdag så medan matte och mormor sprigner runt huset med dammsugare och disktrasor sitter jag här och bloggar och dricker kaffe. Senare har matte lovat att vi ska gå på promenad!