kodys

Denna bloggen handlar om mig, mina vänner och mitt liv efter att jag kom till Sverige.

Vardagsdag

Godmorgon! Solen skiner och det är härligt väder! Jag har varit ute på morgonpromenad med matte och Lova, och snart ska matte till skolan. En helt vanlig morgon kan man säga. Jag tänkte egentligen bara visa lite bilder på mig sjilv. Bara för att jag är snygg. Och några på Lova och Sally också.







Jag tänkte egentligen lägga upp fler, men hinner nite just nu. Ni får helt enkelt vänta. ADIOS!

Landskronavår

Hej! Igår var jag, Lova, matte och Anna på långpromenad med picknik i Landskrona. Här är några bilder på hur mysigt vi hade det.


Först hittade jag några jättefina gula blåsippor, och började fundera på att bli kossa. Men nä, jag tycker bättre om hundmat än blåsippor. De fastnade mellan tänderna.






Sen sprang vi på stigen i vassen. Där kan man springa jättejättesnabbt för det är helt platt och matte behöver inte vara orolig för att jag ska försvinna (eller hitta på något hyss). Hon kallade oss för Lova Långben och Kody Kortben. Det är bara för att hon är avundsjuk på mina långa, slanka ben.






Hittade en smarrig pinne mitt i vägen! Men det var jättestark och envis, så jag blev förbannad på den när den vägrade flytta på sig, och då sa matte att man inte får vara elak mot pinnar. Dumt va? Det var ju liksom inte jag som var envis och låg mitt i vägen.




Sen satte vi oss och fikade. Jag och Lova hade med ett eget paket med kokt skinka i. Vi fikade precis utanför stora hundgården, och precis när vi skulle börja kom en bullmastiff på 11 månader som hette Ebbe och frågade om vi ville leka med honom, och det ville vi! I alla fall jag. En liten stund. Sen fikade vi.






Precis när vi hade ätit upp kom en Jack Russel på 9 månader som hette Wilda Wilma, och hon ville också att vi skulle gå och leka med henne. Det var jättekul, till och med Lova var med!


Lova testade också att vara kossa, men hon tyckte det inte alls det var kul.




Sen kastade vi boll på stranden. Jag vann!




Anna hittade ett helt hav av blå vitsippor, så jag och Lova var tvugna att vara modeller jättelänge. Alla vet att jag är en sån som har myror i benen, och att vara modell kan vara VÄLDIGT krävande ibland. Så efter att fotosessionen tog slut var jag tvungen att ta ett dopp i vallgraven. Som tur var fanns det massa ankor där i som jag kunde jaga, och hela Landskrona stod jämte och hejade! Matte sa att jag var till salu då men jag har ingen aning om vad hon menade med det. 




När vi kom hem sa matte att jag luktade hund så jag fick duscha i camomill-schampoo!

Fler bilder från Landskrona kommer upp på mattes blogg någon dag!