kodys

Denna bloggen handlar om mig, mina vänner och mitt liv efter att jag kom till Sverige.

Tagen på bar gärning!

Sally bara låtsas vara min kompis. Jag har anat det hela tiden, men aldrig riktigt lyckats få fram några bevis. Men nu har jag! 


Hon är bara ute efter mitt ben...


Som tur är blev hon fångad innan hon hann stjäla det!

Vårkänslor!

God afton! Jag hoppas allt är bra med er. Med mig är allt jättebra. Idag har jag haft RIKTIGA vårkänslor! Igår snöade det och blåste som bara den, men idag när jag och matte kollade på termometern var det 15 grader varmt och gassande sol! Så matte packade en väska med filt, leksaker, hundmat, vatten och en bok, och sen gick vi till hundgården. Matte har tenta imorgon så hon hade tänkt sitta i hundgården medan jag och Lova skulle rasta oss själva tyckte hon. Det tyckte inte vi. Vi gjorde allt vi kunde för att få hennes uppmärksamhet. Det var fyra andra hundar där samtidigt, men vi ville väldigt gärna leka med just henne. När vi väl fick lite uppmärksamhet var hela vi själva, matte, leksaker, filten och boken täckta av lera. Då var vi tvugna att gå hem och dscha.

Nu undrar ni vem Lova är, eller hur? Det är min halvsyster! Matte och jag delar lägenhet med hennes moster Anna, och Annas katt Sally och hunden Lova. I början var jag jätterädd för Sally för hon bara hoppade på mig hela tiden, men nu är vi riktigt bra vänner!