kodys

Denna bloggen handlar om mig, mina vänner och mitt liv efter att jag kom till Sverige.

Julklappar

Nu har jag börjat återhämta mig från morgonens tvångspromenad. Jag har samlat energi hela dagen för att orka ge er ännu ett inlägg! Här är bilder på Missan och mig när vi öppnar julklappar :)
 


Taggar: Cody, hundpromenad, huskatt, jul, julklappar, katt, missan, paket;

MISSAN!

GOD MORGON! Jag hoppas allt är bra med er! Med mig är det bara bra. Matte har nyss väckt mig så jag är lite morgonyr i huvudet. Jag kom på att jag inte har visat någon bild på min sambo Missan, så jag ska lägga upp en nu! Senare idag ska jag, matte och Joakim städa lägenheten och sen ska vi ha myskväll! 


Det smidiga med Missan är att om man tröttnar på henne är det bara att stoppa in henne i sin låda så slipper man både se och höra henne^^
Taggar: huskatt, katt, missan, sötnos;

Vit vinterpromenad

Hej igen. Igår kväll snöade det som sjutton, så idag kan ni ju räkna ut att hela världen är vit. Jag och matte var ute på en lång vinterpromenad, och matte tog massvis med bilder. Nu ska ni få se hur vintern i Landskrona ser ut! 
 

Först låg jag och vilade mig och var jättetrött, men matte ansåg att det var morgon och jag var tvungen att kliva upp


Vi gick runt citadellet, där hundslingan går




Det gick lite segt i början och det var kallt om tassarna och om öronen och om magen och på näsan










Sedan satt jag vid havet och filosoferade en stund




 
Ha det bra nu allihopa! Jag ska vila en stund, sedan kanske det kommer något mer inlägg. Kramar
Taggar: Vinter, hundpromenad, hundslinga, landskrona, promenad, snö, vinterland, vinterlandskap;

Länge sedan

Hej alla människor där ute! Det var inte igår. Jag hoppas allt är bra med er. Med mig är det jättebra, fast jag har varit sjuk. Hela julen mådde jag jättedålig och då sa mormor att jag inte skulle få mat på flera dagar, bara äckligt kokat ris. Det positiva med det är att jag blev jättesmal så nu får jag jättemycket mat hela tiden bara för att gå upp i vikt igen! Nu ligger jag och matte i soffan och gosar och har det mysigt under en filt. Hoppas vi hörs snart igen. Kramar

En bild på mig från i julas. När man är trött och sjuk är det mysigast att ligga intryckt i ett hörn bland massa gosiga kuddat och filtar. Den med små hundtassar på fick jag av matte i julklapp, fast jag tyckte den passade bättre som poncho än som filt så jag tuggade ett stort hål i den så den skulle gå att trä över huvudet :)