kodys

Denna bloggen handlar om mig, mina vänner och mitt liv efter att jag kom till Sverige.

Käk

Jag är hos farmor och fikar :)



Hurra för mig!

Jag fyllde år den tredje mars, så husse och matte gav mig en riktigt fin dag när de bara gjorde grejer för mig hela dagen. Dessutom fick jag massa extra god mat, som t.ex. rostbiff, gurka och skinka.



Först fikade vi i Öresundsparken. Jag fick såklart smaka kakorna.









Efter det gick vi till Karlslundsparken och hälsade på alla djuren. Mina favoriter var grisarna, jag skulle kunnat stå och stirra på dem för alltid, men matte sa att det var dags att gå hem för hon frös. På hemvägen tog vi en lång omväg genom koloniområdet Larvi, där fick jag titta på katter.

Vild lek

Idag är ingen god dag så förvänta er inga hälsningsfraser. Matte hade sina kompisar hemma, och de var vakna hela natten, så jag fick varken rast eller ro förrän framåt morgonkvisten när de bestämde sig för att sitta still och vara tysta en liten stund (och stirra på en konstig fyrkantig sak som lyser konstigt, jag tror de brukar kalla den TV). En kort stund fick jag ligga still och bli lite kliad, sen körde matte upp mig igen och sa att vi skulle äta frukost och sedan drog hon med mig ut på promenad, trots att mina små ben knappt orkade stå upp, än mindre gå. Nu har jag legat och snarkat nerbäddad i sängen hela dagen, och jag har samlat tillräckligt med energi för att orka blogga lite. Jag täntke lägga upp några bilder på mig, Lova och Tyson när vi busade för någon vecka sen. Husse och matte skulle vara hundvakt åt dem båda två, men två människor, tre hundar, en katt och två ormar i en liten etta blev lite för mycket till och med för dem, så vi gick till hundgården, det bästa som finns! Kräken fick stanna hemma (katten och ormarna alltså)!



































Taggar: hundar, hundgård, labrador, landskrona, rottis;

Elaka matte

Min matte är elak och tar fula bilder på mig och skrattar åt dem. Jag som är så söt!





 

Mys med sol

En ganska vanlig promenad vi tar är den runt citadellet. Den är så himla mysig, speciellt när man kommer till hundgården där man får springa och leka hur mycket man vill, och ibland med andra hundar! Här är några bilder från när jag gick där med husse och matte för några dagar sen. Det var jättemycket sol då!