kodys

Denna bloggen handlar om mig, mina vänner och mitt liv efter att jag kom till Sverige.

Nyårsafton och framåt

Hej hej på dig min blogg! Nu har matte lagt över bilder från kameran. Hon har inte gjort det sedan innan nyår! Så detta blir väl lite som en sammanfattning av mitt år. Passande nog är första bilderna från den allra första timmen, första januari tvåtusenfjorton!

Här är jag, husse och husses moster. Jag var lite skeptisk till raketerna, men sen tyckte jag det var kul och hoppade omkring som en kanin.

Sen plockade matte upp mig för hon tyckte jag skulle chilla lite. Sen gick vi hem och hade mysigt! På förmiddagen hade vi varit ute på långpromenad i solskenet, så jag var RIKTIGT trött när vi gick och la oss.
 
Några dagar senare var jag kattvakt åt Holly och Sally. Det var så himla jobbigt, katterna är helt galna och dessutom livsfarliga! Herregud, en gång TITTADE Sally till och med på mig, jag höll på att få hjärtstopp. Blev trött och var tvingen att vila huvudet på mattes fötter.


Sen skulle matte klippa katternas klor, men jag sa att jag kunde göra det istället. Jag menar, vem har rätt att beväpna sig med tortyrredskap (klotänger) om inte den stackars lilla försvarslösa hunden?
 
Jag och husse hänger i soffan
 
Matte hade tenta förra veckan och hade för sig att hon skulle plugga (!) innan den! "Nähä, det går inte för sig" sa jag och gjorde allt som stod i min makt för att få uppmärksamhet istället. Sen hotade hon med att jag bara skulle få äta sallad i framtiden om hon blev av med sitt CSN, så då gav jag upp. Får ta striden nästa gång istället, när jag bunkrat upp med ordentligt med mat. Nu när snön har smält kan jag börja samla kattbajs och matrester från gatan när vi är på promenad :)

 


Här är stackars, stackars lilla jag när jag blev påtvingad skor och sen ut i snön. Trött var jag, och sur var jag! Fattar inte varför matte tror att jag helre går runt i de där töntiga skorna än får hardcore sår på tassarna av vägsaltet...
 
Här är jag och Lova när vi bestämde oss för att det var bästa tillfället för oss att gosa med matte. Synd för henne att hon hade bestämt sig för att vila precis då. Better luck nexgt time! När jag och Lova ska gosa kan inget stoppa oss, inte ens sömn.