kodys

Denna bloggen handlar om mig, mina vänner och mitt liv efter att jag kom till Sverige.

Höstfika

Igår följde jag och husse med matte på stan. Det var tjejkväll där så jag och husse fick vänta utanför när matte kollade i affärer i säkert tre timmar. Sen gick vi till pelikanen och fikade med mattes kompisar Elin och Mia. Mias mamma var också där. Det var tur för mig för hon var jätteklantig och tappade fika precis framför nosen på mig hela tiden! 
Idag är det är 21 grader varmt här. Jag, matte, moster Dilba, moster Ella, morfar och mattes morfar sitter i mormors trädgård och fikar. 
















Jakt

Det är lite tråkigt att varra Kody just nu. Anledningen är att det är rådjursjakt och harjakt i skogen nu, så jag får inte vara där. Ibland vågar matte gå dit med mig om jag går i koppel, men man vet aldrig om någon tycker vi ser ut som ett rådjur och skjuter på oss. Hur som helst får jag oftast bara gå på vägarna där jag ändå måste gå i koppel. 


Kattjakt

Idag vaknade jag på fel sida, så jag har varit olydig hela dagen. Det allra bästa är att jag lyckades få med moster Ella på busen! Tillsammans har vi jagat katter, rymt hemifrån och helt enkelt inte lyssnat på vad någon säger. Det har varit jättekul!




Min nya söta granne, och lite bus

Det första jag tänkte berätta idag är att mormor har fått en jättesöt granne. Det är en Golden Retriever som heter Elsa. 



Och det andra jag tänkte berätta är att min favoritleksak för tillfället är en elefant med en tennisboll i magen. Vi är bästisar och leker nästan hela tiden!




Mattes nya överkast

Matte har köpt ett nytt överkast till sin säng, och efter det hade hon fullt upp med att fota det till sin blogg. Överkastet fick för mycket uppmärksamhet och jag fick ingen alls, så jag satte mit PÅ sängen så hon fick något finare att fota :)






Ett riktigt hundliv!

Hej! Om ni undrar varför jag aldrig bloggar längre är det INTE för att jag aldrig har något att blogga om, utan tvärt om, jag har inte tid att blogga! Hur som helst tänkte jag berätta lite om förra helgen. Jag, matte och morfar åkte nämligen till Bohuslän. Det var nog den bästa platsen jag hra varit på. Vi bodde i ett stort hus tillsammans med mattes mormor och morfar, och de hade en hund som ser ut nästan som jag! Morgan heter han, enda skillnaden mellan oss är att han är mycket smalare än vad jag är. När jag inte busade med Morgan (eller stal hans mat) gick jag och matte på långa promenader i bergen. Det var extra roligt att vara på bergen eftersom jag fick springa nästan hur jag ville där utan att matte tappade mig ur sikte. Hon har liksom fått för sig att jag inte klarar mig själv och att hon måste se mig hela tiden. Jag är faktiskt tre år gammal så så svårt är det inte! Hur som helst Låg huset vi bodde i precis jämte havet, så jag kunde bada nästan precis hur mycket jag ville. Dessutom har matte en segelbåt som hon ville att jag skulle "vänja" mig vid. Så tramsig hon är! Det var ju bara att hoppa från bryggan till båten, varför ska hon envisas med att försöka lyfta mig? När jag tröttnade på att vara i båten hoppade jag i vattnet och simmade hem.




Jag och min mormor


Jag och husse busar



Detta är inte bilder från Bohuslän som ni kanske ser, men det är bilder från i somras som matte har glömt visa mig! Tyvärr kan jag inte visa några bilder från Bohuslän eftersom matte glömde kameran.